Hoppa till innehållet
Frakt till paketbutik för 134 kr. | Levereras inom 1-3 arbetsdagar
FRAKT TILL PAKETBUTIK FÖR 134 SEK

Om oss

Välkommen till Elenas.dk - här hittar du några av naturens bästa och underbaraste produkter från Kreta och andra länder. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett urval av grekiska specialiteter inklusive olivolja, vin, öl och mycket mer. Vi har alltid fokuserat på att ge våra kunder den bästa upplevelsen och det bästa urvalet av autentiska produkter.

Elenas ApS................................................................ .

Berättelsen

Allt började 2005, när vi för första gången satte sin fot på den magnifika semesterön Kreta.

Det var nästan en slump att vi precis hamnade där efter 15 år utan en enda semesterdag, och det var en stor omvälvning i vår familjs liv.

Vi föll för den mångsidiga grekiska naturen med de underbara naturliga ingredienserna och speciellt olivoljan som har så många bra egenskaper och borde vara en vanlig ingrediens i varje kök.

I årtusenden har olivoljan från Kreta varit öns största inkomstkälla (förutom turism) och inte utan anledning. Den kallpressade extra jungfruoljan har så många användningsområden att den är omöjlig att räkna upp.

Det var och är vårt mål med Elenas att ge danskarna möjlighet att själva uppleva inte bara den fantastiska grekiska jungfruoljan och alla dess fantastiska egenskaper, utan även alla möjliga andra grekiska produkter. Idag kan vi stolt säga att vi på Elenas har Danmarks största utbud av grekiska specialiteter och nya produkter tillkommer hela tiden.

I slutet av 2022 började vi även sälja produkter från andra länder, vilket har visat sig vara en stor framgång.

Den 1 februari 2016 tog jag över vårt familjeföretag Elenas, där min pappa fortfarande är engagerad, där han bland annat har daglig kontakt med många av våra gamla leverantörer på Kreta och på fastlandet för att säkerställa att kvaliteten alltid är i topp. notch och vi har de varor i hyllorna som våra många kunder efterfrågar.

Elenas drivs fortfarande som ett familjeföretag från vår adress i Spøttrup där vi även har vår butik, administration och lager och det är även härifrån vi skickar alla beställningar till kunderna.

Behöver du råd och vägledning är du alltid välkommen att skicka ett mail eller ringa oss på 70231201, precis som du alltid är välkommen att besöka oss i butik.

Förutom alla unika och spännande utlandsprodukter kan vi även hjälpa till med en hel del dagligvaror, till viss del här på Elenas.dk, men även på vår sajt Kassepris.dk som vi startade 2023, med önskan att erbjuda den danska konsumenten för många dagligvaror till ett fast lågt pris!

Sammantaget är det alltid något på gång i Elenas - så håll utkik på sidan och följ gärna med på vår Facebook, Instagram, hemsida och/eller nyhetsbrev!

2021 hade vi turen att medverka i programmet Fast Arbejde på TV Midt Vest, som du kan se gratis på deras hemsida, som du kommer åt genom att klicka här.

Med vänliga hälsningar
Victor Halle